Laat de zon jouw energiefactuur betalen

Zonnepanelen en omvormers

Zonnepanelen blijven evolueren en het rendement ligt vandaag de dag een stuk hoger dan jaren geleden. Bovendien zijn deze heel wat goedkoper geworden en vormen ze dan ook een bijzonder verstandige investering.

Zonne-energie opwekken

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn opgebouwd uit zonnecellen. Vangen ze licht, dan geleiden ze stroom. Hoe meer licht, hoe groter de opbrengst. Het zonlicht wordt omgezet in elektrische stroom oftewel gelijkstroom. Een omvormer zet deze stroom om in wisselstroom. Dit is de bruikbare stroom die uit uw stopcontact komt.

Hoewel alle zonnepanelen volgens dezelfde technologie zijn gebouwd, zijn er grote verschillen in prijs/kwaliteit verhouding, vermogen, efficiëntie, degradatie (vermogensverlies op lange termijn) en milieuvriendelijkheid. Wij kennen de producten door en door, en voegen via onze eigen onderzoek en ontwikkeling de juiste accenten toe om uw installatie de meest efficiënte van de markt te maken. Bij installatie kijken we uiteraard ook extra uit op vlak van veiligheid.

Waarom zou je zonnepanelen installeren?

De voordelen van zonnepanelen

Los van subsidies stijgende energieprijzen zijn zonnepanelen vandaag de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw woning. De technologie staat op punt en de voordelen van zonne-energie voor het milieu zijn algemeen erkend. Zonnepanelen hebben heel wat voordelen en vormen een slimme investering. Twijfelt u nog? We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje.

Rendabel

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds efficiënter en goedkoper geworden. Binnen 10 jaar heb je ze terugverdiend.

Meerwaarde op woning

De installatie van zonnepanelen verhoogt de waarde van uw woning gemiddeld met 10 procent.

Besparen op je energiefactuur

Een gemiddeld gezin bespaart ongeveer zo’n 500 euro per jaar door gebruik te maken van zonne-energie.

Recycleerbaar

Zonnepanelen zijn voor maar liefst 96% recycleerbaar, wat betekent dat de materialen na hun levensduur kunnen worden hergebruikt.

Waarom kiezen voor ons?

Investeren via TMA Tech

Wij bieden professionele plaatsing van kwalitatieve zonne-installaties. Tma Tech plaatst zonnepanelen op elk type dak. De meest voorkomende zijn pannen- en platte daken. Maar ook golfplaten of steeldeck-bedekking zijn voor ons geen probleem. Op leien plaatsen we echter geen installaties, omwille van het asbestprobleem. 

TMA Tech is gecertificeerd als ‘Goodwe+ installateur’, We bieden klanten ook een extra voordeel: 5 jaar extra garantie bovenop de standaard 10 jaar garantie van Goodwe. Als ten slotte zijn we RESCert-gecertificeerd voor het plaatsen van zonne-installaties.

Na een plaatsbezoek maken we een offerte op maat op. We houden rekening met de technische aspecten, maar ook met jouw persoonlijke wensen en budget. Zodat je een duurzame, renderende zonne-installatie ontvangt die helemaal is wat je ervan verwacht!

Maximale kwaliteit

Premium installatie

Contacteer ons

Klaar om je geld te besparen met groene energie?

Contacteer ons vrijblijvend voor deskundig advies.

Contactinformatie


demo-attachment-1663-send

Mail ons

hello@tma-tech.be

demo-attachment-1662-iphone

Bel ons

+32 477 40 84 91